div>
Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. i just just just share my daily life story And follow me if you like to :)thank for visit this blog ,Hate my blog? click Here


//Sweet diary
Saturday, August 22, 2015 • 12:03 PM • 0 Sweet hearts

Assalamuailaikum . hai awak cik pinky . first day kenal dah "bergaduh" kan , di manakah lokasi tersebut ? jeng jeng jeng ( poyo jap) alah kat pejabat kamsis je pun , tapi time tu ika langsung taktahu awak classmate ika la cik pinky . hahahhaah sorry , tapi rare ooooo tempat kita kenal . hahah orang lain hadoo ? takdooo kan hihihihi . lucu moment tu bila ingat balik . best kawan dengan awak cik pinky . i do love the way you are walaupun kadang tu gegehnya hahahaha ya ampun tapi seriously rasa seronok berkawan dengan awak . tak mudah tu untuk ika suka berkenalan dgn seseorang tapi awak unik . buat ika rasa nak kenal awak lagi mendalam , satu benda yang paling buat ika tertarik nak kawan dengan awak ( itu biarlah rahsia ) hahaha . cara dia lain , entah la susah nak tengok someone yang nak marah susah , taktahu la nak cakap mcm mana . tapi awak buat ika rasa selesa bila berkawan dengan awak . (eh terpoyo pula guna perkataan awak ni , hihihih ) mungkin baru lagi untuk ika tahu lagi dalam pasal awak . taktahu la kenapa ika ni suka sangat usik awak . hahahah tapi maaf la pasal ika awak datang kelas lambat , hahah tak sengaja bagi info yang salah tapiiiiii haaa ada tapi juga , siapa suruh awak tak refer balik jadual hahahahahahahah . bukan salah ika la . wek week , awak suka panggil pokadot kat ika , aish aish , entah siapa la yang start dulu panggil gelaran tu entah , and start tu awak pun dapat gelaran as cik PINKY , unik tau nama ni . hahah bukan senang ika nak kasi nama yg special mcm ni kat orang . hanya orang tertentu je tau kehkehkeh ( gelak guling guling sikit ) . ni kira baru opening perkenalan , banyak lagi yang ika nak tahu pasal awak cik pinky . im thanks to god for having u in my life as mine cik PINKY hahahaha , panjang lgi perjalanan kita semua , so jangan noty noty ok . study smart jangan malas , ingat pesan umi abah cik pinky hahaha tanak naughty ok ? yeee bagusssss tak naughty .  good girl ok , eh girl ke boyy eh , heeeeee . so wait for my next posting ok hahhahah kalau nak tahu gander my sweetie cik pinky . wassalam ...

0 Comments posted :

Post a Comment


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

SHOUTBOX CODE HERE
Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: