div>
Asssalamualaikum and hye visitor...Welcome to my online diary. Please navigate around happily. i just just just share my daily life story And follow me if you like to :)thank for visit this blog ,Hate my blog? click Here


//Sweet diary
Saturday, March 22, 2014 • 11:01 AM • 0 Sweet hearts

Assalamualaikum , macam mana nak mula ayat ek . ok la senang cerita la . eka memang suka sangat describe kau punya perangai . kalau kau nak baca and sudi baca la kan . haha actually , i am happy to know you as my friends , like seriously hahah even masa mula kenal tu kita ni banyak perang kan , keboom sana keboom sini haha xD itu kelakar la bila teringat balik . haha eka pun tak tahu macam mana boleh nya perang dengan kau . it funny ok . tapi kan dalam banyak banyak kawan eka yang eka kenal kat sini. kau la kawan eka yang perangai "weird" ok . haha kekadang annoying but sometimes it too cute la to handle xD hahaha ini apa yang eka rasa la kan  and im being honest. serious talk ! sebab nya kau ni la makhluk allah yang sememangnya kuat sentap . buktinya yg paling kelakar . kau sentap bila org tanak layan kau . macam mana la orang nak layan kau kalau kau punya muka tu kan ketat je . hahah cuba senyum kan senang org nak bertegur dengan kau. haa :p kekadang eka pun rasa gerun juga la nak tengur dengan kau . hahah ye la macam eka cakap tadi perangai kau tu pelik . senyum pun jarang ,haha kalau kau letak senyum tu kat mulut kau kan mesti best je orang nak tengok . hahah mcm kau pernah kata dulu la . ramai awek nanti mengorat . haaaa , gitu xD sebab majoritynya kata kau ni handsome . hahaha bak kata orang utara " tang mana nya handsome ? " kan :p heheh what ever la kan . wahai kawan ku yang orang katanya handsome ini . mengapakan engkau kuat sentap ? hahahah and eka ingat lagi yang kau pernah kata kat eka macam ni " sorry la eka , aku ni macam budak budak pulak kuat merajuk dengan hang " haaaa tu cek ingat sampai sekarang . tapi adakah anda tidak mengulangi nya lagi ? "lu pikir la sendiri , bak kata nabil raja lawak " :p hihi .  dah la tu , jangan la rajin sentap sangat .tak best tau dak . cause you already sweet 17 ok " OFFICIALLY 17 " ok my mr.arrogant .bukan nya takbest tau kawan dengan hang . best sangat . cuma please kurangkan muka ketat tu and tambah senyum tu . haa tu baru la my friends yg handsome ( tangan di bahu mata di atas ) hahahaha . ini apa yang eka rasa , cause im love to describe ur attitude la my men . haha sebab kau punya attitude tu comel sangat + pelik . what ever it is . im happy to know you as my friends ! ok la intan payung . pengarang buah jantung xD itu je kod . assalamualaikum sahabat :)

0 Comments posted :

Post a Comment


Follow or leave ?



Chatting Here


Don't use harsh word
Put your blog url

SHOUTBOX CODE HERE
Post history





Template By: Kawaii Lady
Some stuff: